Om AllaBolån

Allabolån är en oberoende låneförmedlare som jämför långivarnas räntor och hjälper dig att hitta det bästa bostadslånet. Vi samarbetar endast med seriösa aktörer och ställer höga krav på långivarna och lånevillkoren. Vi jämför de största bankerna och långivarna på den svenska marknaden.

När du ska låna pengar till en ny bostad tittar bankerna på dina ekonomiska förutsättningar och de flesta tillämpar individuell räntesättning. Att veta vilken bank som har bäst avtal och passar dig kan vara nästintill omöjligt att reda ut. Allabolån gör jämförelsen enkel. Du får en sammanställning av samtliga erbjudanden som långivarna kan erbjuda dig. Sedan är det du själv som bestämmer var du väljer att låna.

En ansökan via Allabolån är helt kostnadsfri. Vi vägleder dig till den bank/långivare som har bästa erbjudandet för just dina förutsättningar. Om du har frågor gällande bolån eller specifika ärenden kontaktar du långivaren direkt. För övriga frågor är du välkommen att skicka epost till AllaBolån, [email protected].