Fördelar med ICA Banken

 • Bolån ger rabatter på ICA
 • Låga bolåneräntor
 • Erbjuder även handpenningslån
 • Bostaden måste vara förmedlad av en mäklare

ICA Banken Bolån

 • Bolagsform Bank
 • Helhetsbetyg
 • Ränta 3 mån (rörlig) 2.04 %
 • Ränta 1 år 1.97 %
 • Ränta 3 år 2.09 %
 • Ränta 5 år 2.25 %
 • Ränta 10 år 2.74 %

Ansök här

ICA banken

ICA Banken öppnar upp möjligheten för dig som vill realisera din dröm. Att spara ihop under längre tid kan vara svårt och därför vill ICA Banken att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att söka ett lån. Vare sig du behöver ett blancolån, bolån eller en extra buffert så har ICA Banken ett lån som hjälper dig att nå dit du vill.

ICA Banken erbjuder trygga lån till vad du än vill, är det din första bostad eller ett nytt boende du flyttar till? Hos ICA Banken kan du tryggt och enkelt ansöka om lånelöfte för ett bolån och dessutom, du som tecknar bolån hos ICA Banken och betalar med ett av deras bankkort får dubbla bonuspoäng hos ICA.

Hur går det till att köpa bostad?

Drömmen om en ny bostad lever konstant i vår fantasi och den kommer ofta till uttryck hemma på soffkanten och ibland dyker möjligheten upp. Möjligheten att exempelvis realisera drömmen om din drömbostad och det är där ICA Banken vill göra sig tillgängliga för att hjälpa dig, så att du inte tappar den oförutsedda möjligheten att skaffa just ditt drömboende.

För de allra flesta är ett bostadsköp bland det största man gör i livet och det kan kännas överväldigande att ge sig i kast med, vare sig man är ny på marknaden eller inte så är det mycket information och annat att sätta sig in i, regler och villkor som alltid är i förändring. ICA Banken har därför skapat en enkel bolåneguide för att förenkla och vägleda sina kunder i vad som är viktigt att veta och vad man som kund borde tänka på när man bestämmer sig för att ansöka om ett lånelöfte eller ett bolån.

Så fungerar bolån hos ICA Banken

När du letar efter bostad erbjuder ICA Banken ett kostnadsfritt lånelöfte som är giltigt i tre månader, bolånelöftet kan beviljas upp till 85% av bostadens värde, lånelöftet är viktigt då det ger trygghet för både dig som kund och den ansvariga mäklaren under budgivningen. Lånelöftet är ett villkorat preliminärt löfte som innebär att köpekontrakt eller överlåtelseavtal inte kan undertecknas förrän ICA Banken gett ett fullständigt svar.

Om du söker bolån för upp till 8 miljoner kronor så kan du snabbt och enkelt ansöka direkt på webben, för bolån över 8 miljoner så hänvisar ICA Banker er till, kontakt 033-47 47 47 90.

Det är även viktigt att på förhand veta att du behöver en kontantisatts på minst 15% och själva köpet av din bostad måste förmedlas av en mäklare.

Att räkna på bolån

När du funnit ditt drömobjekt så är det viktigt att se om kalkylen för ditt boende kommer att hålla, det är även ett mycket rörigt område att hålla reda på. Därför kan du gratis använda dig av ICA Bankens bolånekallkyl som du finner på ICA Bankens sida under fliken bolån. Kalkylen hjälper dig att få koll på vad du ska amortera för och till vilken ränta du kommer att få låna, du får även tillfälle att se och jämföra vad som kommer att passa dig bäst på kort eller lång sikt gällande rörlig eller fastränta.

ICA Banken hjälper dig även med att jämföra deras olika bolåneräntor för ditt bolån så att du kan avgöra vilken bindningstid som passar dig bäst. Under fliken aktuella bolåneräntor så finner man listan över ICA Bankens aktuella bottenlån, handpenninglån och överbryggningslån. På sidan kan man även få ytterligare viktig information gällande genomsnittsräntan för respektive bindningstid, de senaste tolv månaderna och bakåt för ICA Bankens kunder.

Lånevillkor

 • Högsta lånenbelopp 8,000,000 kr
 • Belåningsgrad 85 %
 • Åldersgräns 20 år

Kontaktuppgifter

Gå till ICA Banken

Omdömen


Lämna ett omdöme

Genom att skicka in ett omdöme godkänner du Allabolåns policy för personuppgifter som finns att läsa under Allmänna villkor. Om ditt omdöme är olämpligt eller framstår som stötande kan vi välja att inte publicera omdömet.

Laddar ...