Fördelar med BlueStep Bank

 • Betalningsanmärkningar OK
 • Inget krav på fast anställning
 • Personlig bolånespecialist

BlueStep Bank Bolån

 • Bolagsform Bank
 • Helhetsbetyg
 • Ränta 3 mån (rörlig) 4.32 %
 • Ränta 1 år
 • Ränta 3 år 5.04 %
 • Ränta 5 år 5.82 %
 • Ränta 10 år

Ansök här

BlueStep

För dig som inte får lån av traditionella banker eller har problem med tidigare ekonomiska utmaningar så är BlueStep banken för dig. Som en lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden så är BlueSteps primära fokus att erbjuda en helhetslösning som hjälper dig att fullfölja dina ekonomiska möjligheter och få grepp om dina bolån.

Personliga helhetslösningar är en genomgående rödtråd i BlueStep verksamhet. BlueStep Bank ser var och en som en unik individ och inte produkter som ska passa en viss mall, de flesta banker har opersonliga automatiserade låneprocesser som hindrar dig från att få den hjälp som du faktiskt behöver. Det är här som BlueStep urskiljer sig från andra banker på marknaden och kan hjälpa dig, vare sig det gäller flera dyra krediter, saker du köpt på avbetalning eller om du söker lånelöfte. Då vi ser dina möjligheter så tar BlueStep hänsyn till din ekonomiska historik och jobbar för att du ska kunna ha möjligheten att teckna och betala för ett lån.

Vilket lån passar dig?

Om du är osäker på vilket lån som du ska söka eller vad som passar dina behov bäst så kan du använda dig av BlueSteps låneguide, som är optimerad för att snabbt och enkelt på ett effektivt sätt tillgodose dina förutsättningar och behov. Låneguiden hjälper dig att hitta vår mest marknads konkurrenskraftiga och optimala ränta, så att du får ner dina kostnader och uppnår dina drömmar.

Vare sig om andra bankerna sagt nej eller inte så vill BlueStep se till att du kan få ett bolån som hjälper dig att förverkliga och uppnå dina drömmar om en ny bostad. Hos traditionella banker kan det vara svårt att få lånelöfte om du är egenföretagare, projektanställd eller vikarie, likaså om du har tidigare betalningsanmärkningar.

Detta försvårar dina generellt dina chanser för att få lånelöfte för din nya bostad, men BlueStep arbetar för att öka dina möjligheter att få låna. Ett bostadslån på BlueStep fungerar precis som hos de traditionella bankerna, men det finns två viktiga skillnader som gör att vi kan erbjuda dig det du behöver. BlueStep kräver inte att du har fast anställning för att bli beviljad ett bolån. Med dagens moderna anställningsformer så kan du ändå ha råd att betala för det lån som du behöver.

Den andra skillnaden är att BlueStep inte dömer dig på din tidigare ekonomiska historik, då exempelvis du har en annan ekonomisk ställning idag eller bättre möjlighet betala för ditt bolån. Genom dessa två skillnader så kan BlueStep tillgodose kunder som i onödan bortsorterats i det traditionella synsättet för att få ett bolån. Varje ansökan granskas noggrant i en helhetsbedömning för att hitta lösningar i stället för problem.

Lånelöfte

För att få bästa möjliga hjälp så rekommenderar BlueStep dig att så fort som möjligt kontakta deras bolånespecialister som oavsett om du har hittat ett boende eller ej kan hjälpa dig att teckna ett bolån. De hjälper dig med hur mycket du kommer att få låna, så att du är redo att agera när tiden för budgivning är inne, när du väl har hittat ditt boende så kan ni återkomma med den kompletta informationen för ditt lånelöfte.

Lånelöfte är en kostnadsfri tjänst och ger dig ett preliminärt besked som gäller i tre månader, vilket alltid går att förlängas i den mån det behövs.

Individanpassad boränta

BlueStep har sedan första början 2005 alltid erbjudit sina kunder en individuellt anpassad boränta för att kunna erbjuda bästa möjliga räntesats till varje enskild kund. Räntesatsen bestäms av hur stor andel är av bostadens totala marknadsvärde, dina inkomster och utgifter samt kredithistorik med övriga lån.

Hos BlueStep kan du även välja mellan rörlig och fast räntesats utefter dina personliga planer och målsättningar.

Ansök kostnadsfritt

Lånevillkor

 • Belåningsgrad 85 %
 • Åldersgräns 18 år

Kontaktuppgifter

Gå till BlueStep Bank

Omdömen


Lämna ett omdöme

Genom att skicka in ett omdöme godkänner du Allabolåns policy för personuppgifter som finns att läsa under Allmänna villkor. Om ditt omdöme är olämpligt eller framstår som stötande kan vi välja att inte publicera omdömet.

Laddar ...